torsdag, april 20, 2006

Bittersweet symphony

Utan att göra några mer ingående jämförelser mellan personerna i dessa dramer, men visst är Jessica & Nick bara en uppdatering av sagan om Elvis & Priscilla? En modern, bitterljuv kärlekshistoria med smärtsamt slut. Jag har aldrig brytt mig om Nick Lachey tidigare, men jag känner väldigt mycket för honom när jag läser den här artikeln.

3 Comments:

Blogger Robban sade...

Ja stackars Nick. En vacker dum fru har han haft och nu så drar han nytta av äktenskapet. Han lyfter sitt eget varumärke genom att han är Jessicas ex-make och ekonomiskt då han vill ha hälften av hennes tillgångar.

*skratt*

20/4/06 12:19  
Blogger Fredrik sade...

Oj, här hade vi visst en engagerad läsare som följt med i skvallerspalterna. Nej, rent ekonomiskt är det väl inte synd om Nick och karriärsmässigt så har han nog mycket att tacka för att han är ex-Mr Jessica. Men jag kan ändå inte låta bli att gilla honom. Läs artikeln, vettja. Han kommenterar en del av de där sakerna som du skriver om. Naturligtvis kan han fällas för hyckleri på en rad punkter, men visar sig ändå vara en rätt naiv men ärlig pojke med ett stort, brustet hjärta. Och sådana gillar vi.

20/4/06 14:29  
Anonymous Anonym sade...

42

21/4/06 00:02  

Skicka en kommentar

<< Home